+31 6 51 89 77 12 pjmkivits@gmail.com

OVER DMSB

 

De afkorting DMSB staat voor Decision Making Support Business. DMSB ondersteunt organisaties met business en technology-vraagstukken vanuit een organisatorische context. DMSB staat voor eerlijke en onafhankelijke advisering, stelt zich onafhankelijk op en gelooft in duurzame resultaten op korte én lange termijn. Verschillende organisaties hebben ons daarin bevestigd de afgelopen jaren en dat maakt ons trots! Informatie over het aangeboden vraagstuk vinden we door de gehele organisatie. Bij het management tot aan het W.I.C.: het Wandelgangen Informatie Circuit. Om advies te kunnen geven dat staat­­ dien je alle lagen de organisatie serieus te nemen én goed te bevragen. Dan volgt duidelijkheid vanzelf.

Over Peter

Mijn naam is Peter Kivits, oprichter en senior adviseur bij DMSB. Mijn jarenlange ervaring als high-profile adviseur plantte het zaadje voor de werkwijze van DMSB. We zijn onafhankelijk gepositioneerd, leveren eerlijk en concreet advies en coachen altijd met ons hart. Dat draagt bij aan een blijvende positieve verandering en het levert duurzame resultaten op voor organisaties én voor het individu.

Met oog voor detail én resultaat sta ik voor concreet en toepasbaar advies. Het resultaat van mijn advies is altijd blijvend. Dit bereik ik door genuanceerd te werk te gaan, interesse te tonen en altijd nieuwsgierig te zijn naar de échte vraag achter de vraag. DMSB is geïnspireerd door de Deep Democracy methodiek. Zo bepaalt DMSB eerst samen de context, voordat we de inhoud van het vraagstuk gaan bekijken. Geen team, organisatie of mens is namelijk hetzelfde. Staan alle neuzen dezelfde kant op? En zo niet, welk actieplan gaat ervoor zorgen dat je als organisatie wél in formatie blijft vliegen? Samen sparren, mogelijkheden creëren en vooruitkijken. Dat is spannend, maar we doen het samen!

OVER DE KIEVIT

De natuur laat ons dagelijks zien waartoe ze in staat is. Wie goed kijkt, luistert en voelt, kan daar inspiratie en ervaring uit halen. Peter wordt vanwege zijn achternaam al jaren ‘de Kievit’ genoemd. De kievit is dan ook een bijzondere vogel. Je kent vast het verhaal over het eerste kievitsei. Zodra deze gevonden is start de lente. Een periode van bloei en nieuwe stappen durven maken. De kievit heeft een dynamisch vluchtpatroon en is daarmee een flexibele vlieger. In zijn bijzondere baltsvlucht laat de kievit alles van zichzelf zien. Hij zoekt de randen op van het gebied waarin hij opereert en laat de omstanders weten: Dit ben ik en dit mag je verwachten. Kortom: Je weet wat je aan hem hebt, wat hij voor je kan betekenen en dat hij daadkrachtig zijn afspraken nakomt.

De kievit staat symbool voor hoe DMSB werkt. Rechtdoorzee, standvastig zijn wanneer het nodig is maar altijd vanuit een zorgend fundament waarmee DMSB de waarde van je organisatie, het individu en de probleemstelling te allen tijde respecteert. Wil je weten hoe?