+31 6 51 89 77 12 pjmkivits@gmail.com

Diensten 

De adviseurs bij DMSB zijn eigenzinnig en weten te allen tijde vanuit verschillende aanvliegroutes de juiste weg naar voren vast te stellen. De vinger op de zere plek durven leggen zonder té veel druk te zetten. Met hart voor de zaak zoeken we niet naar de pleister op de wond, maar naar het verband tussen oorzaak en gevolg. De drie diensten die DMSB hiervoor aanbiedt bestaan uit:

Ad interim

Dankzij hun daadkracht en een fundament aan vakkennis hebben onze adviseurs vliegensvlug in de gaten wat er speelt. DMSB ondersteunt organisaties door middel van verscheidende ad-interim activiteiten. Dat kan zijn voor het opvangen van (kortlopende) onvoorziene piekbelasting of een langdurig traject waarbij gelaagd advies en assistentie gewenst is. Onze ervaring binnen talloze rollen in verschillende vakgebieden maakt van DMSB een flexibele partner mét verstand van jouw sector. Onder andere het vlottrekken van lijnmanagement-functies en het aansturen van complexe IT gerelateerde verandertrajecten behoren tot onze specialismen.

DMSB biedt ad interim-diensten aan op basis van een uurtarief op basis van detachering. Ook een vaste prijsstelling, eventueel in de vorm van een servicecontract, is mogelijk. We bepalen dat altijd samen. Met hart voor de zaak en oprechte interesse in de doelen van jouw organisatie ondersteunt DMSB waar mogelijk.

 

Evaluatie & Navigatie

DMSB staat stevig in haar schoenen in het pre- en post mortem evalueren van grootschalige IT- en transformatieprojecten en -programma’s. In 20 jaar tijd heeft DMSB naast projectevaluatie bewezen ervaring opgedaan met het direct aansturen en of periodiek (toetsend) begeleiden van projecten en programma’s. Onze toetsing is vergelijkbaar met binnen de overheid gebruikte toetsingsmiddelen zoals de CIO-toets en het toetsingskader zoals dat wordt gehanteerd door het Bureau ICT-toetsing van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Daarnaast gebruikt DMSB een op praktijkervaring gebouwd programma-management raamwerk dat de gehele life cycle van projecten en programma’s in kaart brengt. Het door ons gehanteerde raamwerk is onder meer gebaseerd op PMI en Prince2 good practices en uiteraard beschikken onze adviseurs over de benodigde certificering van de genoemde methodologieën.

Coaching

Onze DMSB-coach werkt volgens een compleet coaching concept. Compleet omdat er oog is voor de professional én voor de persoon achter de professional. Persoonlijke omstandigheden zijn van invloed op de professional en professionele omstandigheden zijn van invloed op de persoon. Uit ervaring weet DMSB dat geen mens zakelijk en privé 100% kan scheiden. En dat hoeft gelukkig ook niet! Tijdens het coachen combineren we altijd de kernwaarden van onze organisatie. We gaan zorgvuldig met elkaar om, werken bevlogen samen en zijn altijd trefzeker. We doen dit omdat DMSB dienend wil ‘raken’ om jou weer op weg te helpen.

Onze adviseurs zijn geen onbekende met zelf ‘gecoacht’ worden. Een objectieve kijk op het eigen functioneren, de valkuilen die daarbij horen en hoe daar mee om te gaan is voor ieder mens noodzakelijk om optimaal te functioneren. Zo ook voor ons. Deze ervaring, gecombineerd met de juiste sensitiviteit, maakt dat DMSB jou op weg kan helpen. Voor een openhartig en rationeel kennismakingsgesprek ben je altijd van harte uitgenodigd!